Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård

Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård
Längtan efter vår

söndag 11 mars 2012

Stockholmsbesök

Vi har haft en underbar helg i Stockholm! När vi åkte hemifrån i torsdags förmiddag hade vi 5 cm snö och det snöade fortfarande lite lätt. Ju längre norrut vi kom, ju mindre snö var det och snöfallet upphörde också så småningom. Väl framme i Huddinge blev det födelsedagsuppvaktning. Den yngste sonsonen hade precis fyllt 8 år och blivit stora killen! Han hade som vanligt önskat sig Lego och det fick han av oss. Tekniklego avsett för 10-16 år blev lagom till den duktige byggaren.


På fredagen tog jag och maken pendeltåget in mot city. Han steg av på Stockholms Central och jag fortsatte till ut till Kista, det var mässa där, Rum och trädgård, den fick jag ju inte missa. Där fanns mycket att titta på bl a många arrangemang med vårblommor. Jag tänkte visa några bilder idag och en del får ni se senare.
Från taket i de breda gångarna hängde amplar med vackra blommor i en ring
Här är en annan variant
Denna med tulpaner var oerhört vacker!

Det finns så många gamla saker man kan använda både som inredning och i trädgården
Visst är det underbart fint!

Några små inköp blev det också. Lite fröer förstås, de är ju lätta att bära. Det blev också lite lökar och knölar. Jag köpte också sticklingar både pelargoner och fuchsior.Den enda prylen jag köpte hette Lucko, tror jag, ett handredskap för ogräsrensning och luckring.

Fredag kväll och lördag umgicks vi med son, sonhustru och deras två pojkar och hade trevligt. Vi tittade på Melodifestivalen på lördagskvällen, men 8-åringen var inte riktigt glad, han tyckte att Danny skulle vunnit.

När vi kom hem ikväll var, som väl var, all snö borta!

Jag önskar er alla en riktigt skön vårvecka!

7 kommentarer:

 1. Det låter som en riktigt toppenhelg med både barn och barnbarns-umgänge OCH trädgårdsmässa. Nu får vi hoppas att snön försvinner även i Småland...

  Vacker header du satt in!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin helg ni haft, ert barnbarn verkar vara en "hejare" på att bygga lego. Roligt att du fick gå på mässan så mycket fint du fick se.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tänk det där med lego var vår son tokig i .Det var den ständiga presenten.Och han fyller 50 iår.MVH

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det låter med umgänge med barn och barnbarn och till och med trädgårdsmässa:)) Vi ska åka till Älvsjö 12-13 april det ska bli roligt:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Låter som en fin helg, lite trädgård och nära och kära (:D
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig, har man en del att göra inomhus spelar det ingen roll vilket väder det är ute.
  Fullbokade veckor(kvällar som vanligt.
  Roligt när man kan börja skola om sina växter, jag ska också försöka göra det nu i veckan.
  Kram!

  SvaraRadera