Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård

Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård
Längtan efter vår

onsdag 18 januari 2012

Bloggtorka

Tänk vad tiden går! När jag började blogga för två år sedan, var min tanke att göra två blogginlägg per vecka. Nu har det nästan gått två veckor utan inlägg. Det är inte så att jag har så mycket att göra att jag inte hinner blogga, men jag tycker inte att mitt vardagliga liv är så mycket att orda om. Så mycket trädgård finns det ju inte heller att rapportera om.
Nu är alla spår av jul borta, nja barr lär jag väl hitta fram mot midsommar, men lite blommande amaryllisar står kvar. Jag har i alla fall skaffat lite vårblommor till köket.
I ena fönstret står en våreld, nej två är det.

På bordet står en primula, färgen kanske inte passar in riktigt, men jag tyckte om denna lysande orange med lite mindre blommor.

Nu har det varit gråväder några dagar och det ska visst bli regn eller blötsnö mot kvällen, men tidigare hade vi några fina dagar med sol, även om det inte var någon värme precis. 

Jag lyckades fånga solnedgången en dag från vår balkong.

Jag har ännu inte kommit igång med några sådder, jag hoppas att den kan bli i slutet på veckan. Det är min arbetsvecka på kyrkbygget, men än så länge har jag bara varit där en kväll. I kväll börjar dragspelskursen igen, så då blir det bälgaspel i stället för bygge.
Jag önskar er alla en riktigt skön fortsättning på veckan!

9 kommentarer:

 1. Jag tycker det var en härlig färg på primulan, nästan som solens färg. Nu vill man ha in vårens färger i hemmet.
  Jaså, din gran barrade, det gjorde inte min.
  Nu ska jag återgå till min stickning igen. Stickade fel nyss och gick ifrån det, men det är bara två varv att repa upp, så det är bara att ta nya tag.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jo det är lite svårt att komma på vad man ska skriva om men för det mesta blir det alltid någonting som dyker upp:) I alla fall har jag haft den turen:) Underbara vårblommor! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Snart händer det så mycket mer, känns som att våren snart kommer fast såväl är det väl inte, det kan ju fortfarande bli vinterförst :)))
  Härlig färg på primulan. Sån man blir glad av.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Var glad för att du inte har så mycket att skriva om, för det mesta är det ju så att händer det en massa i ens liv så är det tråkigheter!
  Nej, usch, vad pessimistiskt det låter. Det är inte riktigt likt mig. Jag har ju skakat av mig den tidigare deppigheten och är mitt glada jag igen. Och det är ju så att glada färger på ens inneväxter piggar upp enormt, så den orange primulan var fin!

  SvaraRadera
 5. Ja, nu är det lite långsamt, tycker jag med, men snart nog går det väl så himla fort så man hinner inte med att skriva i bloggen för allt som ska göras - det jämnar väl ut sig.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ibland blir det nog torka både här och där. Tycker själv att det är en jobbig tid, det enda man vill är ju att det ska bli vår. Ha en fin vecka, kram

  SvaraRadera
 7. Bloggtorka tror jag vi får alla till mans då och då! Men snart är det ju vår:)
  Ha en alldeles underbar dag!!

  SvaraRadera
 8. Åh vad man behöver lite fina blommor inomhus nu! känns vår likt! (:D
  Ha en härlig vecka!
  Blomkärringen

  SvaraRadera
 9. Fint med vårblomor och ibland infaller sig inte inspirationen att blogga. Det känns igen:)

  kram 3 tanter

  SvaraRadera