Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård

Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård
Längtan efter vår

tisdag 15 juni 2010

När ska jag hinna med trädgården?

Jag har inte gjort något i trädgården senaste veckan och inte blir det i morgon heller, trots utlovat trädgårdsväder. Nu är det renovering av köket som gäller och de senaste tre helgerna har vi spelat teater, så tiden och orken vill inte räcka till. I morgon em/kväll kommer en av sönerna med familj hem för övernattning på väg till Danmark och Legoland bl a. Städningen har inte blivit prioriterad, nu när vi hållit på med slipning och målning av tak, skåpsstommar, fönster och altandörr. Så i morgon blir det att ta tag i eländet, dvs städningen.

Jag hann i alla fall gå ut med kameran en sväng innan solen försvann bakom grannhusen.

Lychnis viscaria 'Snowstar'
Vitt tjärblomster

Aquilegia vulgaris 'Green Apple'

Morgonstjärna i kvällsljus
Ornithogalum umbellatum

Jag önskar er alla en fortsatt bra vecka! Njut av allt det vackra!

7 kommentarer:

 1. Det känns tråkigt när man inte hinner ut i sin trädgård. Men nu får du ett "nytt" fint kök. När det är klart får du ägna din tid åt trädgården.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dina känslor av blandad frustration och glädje. Jag misstänker dock att din trädgård klarar sig ett bra tag på egen hand;)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Kära, kära bloggvän!
  Sonen med familj MÅSTE acceptera att ni håller på att renovera hemma! Och, det gör de säkert!
  Trädgården tar du nästa år om det så är!
  Snälla söta! Du må inte stressa ihjäl dig på BAGATELLER!
  Det absolut viktigaste är att DU mår gott!
  Att man är stressad och mår dåligt brukar skina igenom för de närmaste, vilket brukar ge dåligt samvete för dem - och det vill du nog inte!/Anja

  SvaraRadera
 4. Ni har så rätt allihop. Trädgården finns kvar även om ogräset hinner bli lite större. Jag har ingen anledning att klaga egentligen och idag skiner solen.

  SvaraRadera
 5. då har du samma bekymmer som mig , jag hinner inte med trädgården just nu, men för mig är det mina kära barnbarn som tar tiden som dom gärna får:)jag försöker jobba på kvällarna ...Berit

  SvaraRadera
 6. Tack för de bilderna Christina. Nu har du hjälpt mig med namnet på den vita aklejan, jo, jag hade sått, fått smått och planterat ut plantan. Glömt både plats och namn, tills nu!
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Nej, vem prioriterar städning :-)
  Vi håller på att totalrenovera hallen, känns inte som att det är lönt att städa på allvar innan det är klart eftersom man knappt hinner blinka innan det är nerdammat igen!
  Ha det så gott! Kram, Ingela

  SvaraRadera