Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård

Jag vill gärna dela med mig av mina drömmar om och bilder från min trädgård
Längtan efter vår

måndag 22 februari 2010

Snart är det vår...

     
...fast det kan man inte tro, om man tittar ut genom fönstren. Nu har vi riktigt kraftigt snöfall här hos oss. Jag har varit ute i växthuset en sväng, man får nästan bryta sig in. Jag brukar ta med en kofot eller en kraftig skruvmejsel till att rensa skenan, som dörren löper i, från snö och is. Det gäller att klä på sig ordentligt, för ibland kan det ta en stund. Jag visade en bild på en pelargon 'Susanne Screen' på Facebook-sidan 'Trädgårdsbloggar' och fick en del kommentarer, så nu var jag tvungen att gå ut och hämta in den, för att se om den var vid liv. Jodå, den ser lite risig ut, men nog lever den. Skönt, för den är så vacker. Tror att jag visat den förut, men här är den igen.


Jag skickar också med lite väldoft. En gammal buskros, vars blommor doftar ljuvligt och kaprifolens doft är inte dålig den heller.

Ha en fortsatt trevlig dag!

7 kommentarer:

 1. Pelargonen ser jättefin ut. Jag har ingen plats att övervintra växter på, så jag brukar istället köpa nån ny fin pelargon varje sommar.
  Ha en bra dag / Margot

  SvaraRadera
 2. Tur att pelargonen klarat vintern. Det gjorde ej mina denna vinter. Tack för "Dofterna" ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 3. Mycket vacker pelargon! Tack så mycket för fröerna. Nu skall jag läsa på hur jag skall så dem.

  SvaraRadera
 4. Våren ja, just nu verkar den väldigt avlägsen... men trots allt kommer den till sist och tur är det. Vissa dagar avskyr jag vintern men idag har solen lyst och värmt och då tycker jag det är helt underbart fint med all snö :-)
  Vad roligt att se bilder från Azorerna! Det är ett drömresemål, hittills har det inte blivit av men kanske någon gång...
  Ha det gott. /Ingela

  SvaraRadera
 5. Hej på dig!
  Tack för ditt besök på min blogg!
  Nu ska jag gå och se mig runt i din blogg :)
  Ha det gött!!

  SvaraRadera
 6. Mmmm det luktar ända hit!!!!!
  Du är väldigt välkommen hit till sommaren, vi kommer att ha en öppen dag då alla som vill är välkomna. Kommer att lägga ut datumet på bloggen och lämna det till turistbyrån i Tranemo.
  Programmet som jag använder till collagen heter Photo scape.
  Lycka till

  SvaraRadera
 7. Så underbara bilder! Hälsningar, Charlotta (Cesars trädgård)

  SvaraRadera